Näit luot tekoälyn avulla itsestäsi toimintaleffan hahmon – Tällä vinkillä pääset helposti alkuun

Ilmaisella kuvageneraattorilla voi luoda monenlaisia hahmoja.

12.2.2024 12:30

Tekoälyllä voi nykyään tehdä vaikka mitä. Niillä voi luoda mitä mielikuvituksellisimpia kuvia. Mutta miten päästä helposti alkuun, jos haluaa luoda kuvia tekoälyn avulla?

Siihen on nyt tarjolla mukava vinkki, joka sopii leffojen ja fantasian faneille.

”Artflow on oikeasti yksi päheimpiä työkaluja, mihin olen vähään aikaan tutustunut”, sanoo Esa Riutta, joka on tekoälyyn keskittynyt tietokoneasiantuntija. Hän julkaisee suosittuja opetusvideoita sosiaalisessa mediassa nimellä WebOpettaja.

WebOpettajan suosittelema Artflow on tekoälypohjainen kuvageneraattori, jonka käyttö on ilmaista. Sillä voi luoda omia hahmoja ja tehdä niistä erilaisia kuvia tai jopa videoita. Vain oma mielikuvitus on rajana.

Artflow’ssa on on maksullisia lisätoimintoja, joilla saa erilaisia ominaisuuksia käyttöön ja vähennettyä käyttörajoituksia. Alkuun saa kuitenkin 100 ilmaista krediittiä, joilla pääsee pitkälle.

Katso alta video, jossa esitellään, kuinka luot oman hahmon ja pääset tekemään siitä kuvia tekoälyn avulla. Kaikki kuvat on tehty ohjelman ilmaisversiolla. Varoitus: Tähän voi jäädä koukkuun!

Lisää luettavaa