Nämä tähtinäyttelijät hakevat nuoren Han Solon rooliin

Yli 2500 näyttelijää on tähän mennessä hakenut Han Solon rooliin Disneyn tulevassa Star Wars -spinoffissa, kertoo The Hollywood Reporter. Laajan näyttelijähaun sanotaan olevan yksi isoimpia koskaan.

Salanimellä Red Cup kulkevan, oikeaa nimeä vailla olevan elokuvan ohjaajat Phil Lord ja Chris Miller (Lego elokuva) eivät ole vielä löytäneet sitä oikeaa Harrison Fordin kuuluisaksi tekemään rooliin, vaan ovat valmiita ”tapaamaan kaikki” löytääkseen näyttelijän, joka täyttää Solon saappaat.

Tuhansien hakijoiden joukossa sanotaan olevan muun muassa Godzilla ja Kick-Ass -elokuvista tunnettu Aaron Taylor-Johnson, Whiplash-tähti Miles Teller, Dave ”Jamesin veli” Franco sekä Mr. Robot -sarjasta maineeseen noussut Rami Malek. Myös Ansel Egort (Tähtiin kirjoitettu virhe), Logan Lerman (Fury) ja Jack Reynor (Transformers: Tuhon aikakausi) ovat ilmeisesti käyneet kokeilemassa, miten Han Solon sanat sopivat suuhun.

Han Solon sooloelokuvan kuvausten on määrä alkaa tammikuussa 2017 ja sen ensi-iltaa on tarkoitus juhlistaa toukokuussa 2018.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut