Natalie Portman kutsuu muusikko Mobya ”karmivaksi vanhaksi mieheksi” – Moby väittää kaksikon seurustelleen

Moby on paljastanut Natalie Portmanin nuoruudesta asian, jonka Portman kieltää.

22.5.2019 23:01

Natalie Portman kieltää seurustelleensa muusikko Mobyn kanssa. Hän kutsuu Mobya ”karmivaksi vanhaksi mieheksi”.

Mistä kaikki sitten juontaa?

Moby julkaisi juuri muistelmateoksensa Then it Fell Apart, jossa muusikko väittää seurustelleensa Portmanin kanssa 90-luvun lopulla.

Portman tosin muistaa tapahtuneet aivan eri tavalla. Portman kertoo, etteivät he seurustelleet. Portman oli vasta teini, kun he tapasivat.

– Yllätyin, kun kuulin, että hän väittää viettämämme lyhyen ajan olleen jonkilaisen seurustelusuhteen. Itse muistan ajatelleeni vain, että tässä on karmiva vanha mies, joka yrittää iskeä juuri lukiosta valmistunutta tyttöä, Portman kertoo Harper’s Bazaarin haastattelussa.

– Hän väittää minun olleen 20-vuotias. En todellakaan ollut. Olin teini. Olin juuri täyttänyt 18. Hän tai kustantaja eivät ole tarkistaneet faktoja. Koko juttu vaikuttaa tahalliselta. Tuntuu todella pahalta, että hän käyttää tätä tarinaa myydäkseen kirjaansa. Tarinassa on lukuisia faktuaalisia virheitä.

Moby väittää myös suudelleensa Portmanin kanssa eräiden bileiden jälkeen New Yorkissa. Portman kertoo kuitenkin olleensa vain fani, ja että kaksikon välillä oli ystävyyssuhde. Portman tunsi tapahtuneen olleen epäasiallisen.

Alla Mobyn vastaus Portmanin haastatteluun.

https://www.instagram.com/p/BxwubzJhaq2

Lähde: Entertainment Weekly

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia