Star Wars -esiosien kohtalo oli pettymys Natalie Portmanillekin – näkee nyt jotain hyvääkin

George Lucasia ehkä vieläkin kaivattaisiin?

4.5.2019 17:33

Natalie Portman kertoi vastikään, miten Star Wars -esiosien huono vastaanotto vaikutti häneen. Maailma odotti aikoinaan ensimmäistä Star Wars -esiosaa kuin kuuta nousevaa. Ikävä kyllä se oli monille pettymys ja kritiikki oli rajua.

– Se ei ollut kivaa, koska ihmiset olivat niin innoissaan ja sitten he olivatkin pettyneitä. Onneksi olin vielä siinä iässä, etten vielä täysin ymmärtänyt tilannetta. Kun jotakin asiaa odotetaan niin paljon, se todennäköisesti vain pettää odotukset, Portman mietti.

Esiosia kritisoitiin muun muassa liiallisesta CGI:n käytöstä sekä Jar Jar Binks -hahmosta. Jotkut ovat kuitenkin kääntäneet myöhemmin kelkkansa ja pitävät nykyään esiosista.

– Ajan myötä monet ovat arvioineet ne uudelleen ja itse asiassa rakastavat niitä nyt. On olemassa hyvin innokas joukko, jotka ajattelevat niiden olevan parhaita. Minulla ei ole tarpeeksi perspektiiviä asiasta ottaakseni kantaa, näyttelijä jatkoi.

Uusin trilogia on ollut mahdollisesti yksi tekijä siinä, miksi esiosia arvostetaan nyt enemmän. Lucasin kädenjälki on monien mielestä jollain tavalla puuttunut The Force Awakensista ja The Last Jedista.

Uusimman Star Wars -trilogian viimeinen osa The Rise of Skywalker nähdään tämän vuoden joulukuussa.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia