Nauruhermoja kutkuttaneen 70’s Show’n tähti kertoi, miksei halua katsoa vanhaa sarjaansa

Uusinnat pyörivät ajoittain.

4.4.2022 13:33

Viime vuosina mm. Spike Leen kehutussa BlacKkKlansmanissa nähty Topher Grace muistetaan yhä vahvasti debyyttiroolistaan. Grace näytteli 70’s Show -tilannekomediasarjan (That 70’s Show) Eric Formania kaikkiaan 179:ssä sarjan jaksossa vuodesta 1998 vuoteen 2006. Nyt tähdeltä on kyselty, onko hän palaamassa tuttuun rooliinsa.

Paluu voisi olla mahdollinen, sillä Topher Gracen hahmon vanhempia näytelleet Depra Jo Rupp ja Kurtwood Smith uusivat tutut roolinsa tulossa olevassa uutuussarjassa That 90’s Show. Näyttelijällä itsellään on kuitenkin jossain määrin hankala suhde debyyttirooliinsa. Hän kertoo, ettei mielellään edes katsele 70’s Show’ta:

– Minun on vaikea katsoa niitä uusintoja. Sinusta tehdään nostalgiaa. Ihan kuin koulusi vuosikirjaa pyöritettäisiin tv:ssä koko ajan.

Näyttelijä ei suoraan kiellä tai myönnä, nähdäänkö häntä näistä tuntemuksista huolimatta myös uudessa sarjassa vaikka vain cameo-roolissa. Hän on kuitenkin ilahtunut siitä, että Rupp ja Smith ovat mukana.

– Siinä on pääosissa kaksi hyvää ystävääni […], jotka näyttelivät vanhempiani. Ja uusi iso joukko nuoria. Tunnen joitakin sen käsikirjoittajista, mutta… Minulla on jo ikävä kyllä päivätyö.

 

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa