Näytteleekö Jasper Pääkkönen sittenkin Lauri Törniä Spike Leen tulevassa elokuvassa? IMDb:hen ilmestyi yllättäen krediitti

AOP

Huhulle ei ole saatu varmistusta.

Vastikään Cannesin elokuvajuhlien juryn puheenjohtajaksi valittu Spike Lee viimeistelee tänä vuonna ensi-iltansa saavaa Netflix-elokuvaansa. Da 5 Bloods kertoo Vietnamin sodan veteraaneista, jotka palaavat viidakkoon. Elokuvassa nähdään Leen BlacKkKlansmanissakin näytellyt Jasper Pääkkönen.

Hänen roolinsa on muiden näyttelijöiden ohella ollut salainen, vaikka veikkauksia on esitettykin. Aprillipäivänä 2019 Episodikin vitsaili aiheesta, joka näyttää tällä hetkellä murto-osan todennäköisemmältä: suomalainen Lauri Törni soti Vietnamin sodassa, eikä olisi ihme, jos niin ikään suomalainen näyttelijä nimettäisi rooliin. Törni katosi Vietnamissa, jonka jälkeen hänet julistettiin kuolleeksi.

Express kertoi sivuillaan marraskuussa, että Pääkkönen näyttelisi Larry Thornea, eli Lauri Törniä, mutta tiedolle ei ole vahvistusta. Soppaa hämmentää se fakta, että Da 5 Bloods -elokuvan IMDb ja Wikipedia -sivuille on ilmestynyt myös aiheesta tieto. On tietysti selvää, että Wikipedia-artikkeleita pystyy kuka tahansa päivittämään, eikä se ole mahdotonta myöskään IMDb:n tapauksessa.

Veronica Ngo on toinen näyttelijä, jolle näyttäisi olevan nimetty rooli tällä hetkellä. Ngo näyttelee IMDb:n mukaan Hanoi Hannahia. Elokuvan muissa rooleissa nähdään mm. Chadwick Boseman ja Jean Reno. Episodi seuraa tilannetta.

Päivitys 15.1.20 klo 13. Episodin saamien tietojen mukaan IMDb:n tieto Lauri Törnin roolihahmosta on virheellinen. Kaikki huhut Lauri Törnin hahmosta näyttävät lähteneen liikkeelle Episodin aprillipilasta.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut