Neil Gaiman teki tuhmat ja surkean The Sandman -elokuvan tuotanto päättyi ennen aikojaan

Gaiman teki melko kyseenalaisen tempun.

27.8.2022 11:27

Neil Gaiman on paljastanut erikoisen tapahtuman 1990-luvulta. Jon Peters oli kirjoittanut The Sandman -sarjiksien pohjalta käsikirjoituksen, eikä Gaiman pitänyt siitä lainkaan.

Gaiman paljasti Rolling Stone -lehden haastattelussa Petersin elokuvan olleen lähinnä toimintakomedia, eikä se seurannut sarjakuvien tarinaa juuri ollenkaan. Tarinaan oli tehty jättimäisiä muutoksia.

Gaiman ei ollut tyytyväinen kässäriin, eikä hänellä ollut minkäänlaista positiivista sanottavaa, kun studio otti häneen yhteyttä.

– Pystyin vain sanomaan, ettei siinä ollut mitään mistä pidin. Se oli surkein käsikirjoitus, jonka olen koskaan lukenut. Se ei ollut pelkästään surkein The Sandman -käsis, vaan se oli surkein minulle koskaan lähetetty käsikirjoitus, Gaiman kertoo.

Tämän jälkeen Gaiman päätti vuotaa käsikirjoituksen anonyymisti Ain’t It Cool Newsille, joka oli sen ajan suosituimpia viihdealan webbijulkaisuja. AICN haukkui käsikirjoituksen. Peters päätti vuodon takia luopua projektistaan ja teki sen sijaan Will Smithin tähdittämän Wild Wild Westin.

Gaiman on erittäin tyytyväinen Netflixin The Sandman -sarjaan, joten ehkä hyvä näin.

Alla sarjan ensimmäisen kauden traileri.

Lähde: CBR

Lisää luettavaa