Narcos-tähti on innoissaan roolistaan Netflixin odotetussa sarjakuvasarjassa – esittää kirjaimellisesti painajaista

Koronasta huolimatta yksi jakso on saatu jo purkkiin.

Boyd Holbrook (Narcos, The Predator) on innoissaan roolistaan Netflixin The Sandman -sarjassa.

Neil Gaimanin ja DC:n kulttisarjakuvaan perustuvaa sovitusta on odotettu ikuisuus, ja sarjan näyttelijäkaarti julkistettiin tällä viikolla. The Sandman kertoo Morfeuksesta, unien valtiaasta. Holbrook tulee esittämään sarjassa Korinttilaista, joka on paennut painajainen unien maailmasta.

Holbrook kertoi Screen Rantin haastattelussa tunnelmiaan sarjan tekemisestä.

– Kuvasimme yhden jakson. Saimme viimeisteltyä sen ennen joululomia, ja olen todella innoissani tästä hahmosta ja että kaikki näkevät hänet, Holbrook totesi.

– Rakastan sitä, kuinka hulluna ihmiset rakastavat Neil Gaimania ja hänen töitään. Sarja on niin mahtava, ja se on yksi parhaista sarjakuvista, joita ei ole vielä tehty. Joten minulle se on erittäin innostava projekti olla mukana tekemässä. Meillä on ihmeellinen näyttelijäkaarti, ja käsikirjoitukset ovat todella mahtavia mainioiden ohjaajien kera.

Tuotannossa on myös huomioitu koronarajoitukset.

– Ainoa ongelma on pärjätä COVIDin kanssa. Se on ollut koettelevaa, koska on niin monta lisättyä menettelytapaa, jotka jatkuvasti aiheuttavat ongelmia. Tai ei ongelmia, mutta jo valmiiksi on niin paljon ratkottavia asioita tuotannon näkökulmasta. Siihen sitten lisätään päivittäiset testit joka päivä, ja se on aika paljon. Mutta se on niin yhteisöllinen työ, ja odotamme vain paluuta kuvauksiin, Holbrook summasi.

Lähde: Screen Rant