Lucifer onkin nyt nainen! Game of Thrones -tähti pestattiin Netflix-sarjaan

Tästä voi tulla jotain mielenkiintoista.

29.1.2021 09:15

Netflix on saamassa odotetun uuden sarjan The Sandman, ja sitä itse asiassa kuvataan jo. Sarjan näyttelijäkaartista löytyy useampikin tuttu nimi, ja yksi niistä on Game of Thronesista tuttu Gwendoline Christie. Christien harteilla on The Sandman -sarjassa itse helvetin pomo Luciferin rooli.

American Gods (Unohdetut jumalat) -kirjailija Neil Gaimanin sarjakuvaan perustuva Netflix-sarja on luvatusti erikoinen kattaus ”moderneja myyttejä ja synkkää fantasiaa, nykypäivän fiktiota, historiallista draamaa ja legendaa saumattomasti nivottuna yhteen”, kuten Metro-lehti asian ilmaisee. Hän on ollut käsikirjoittamassa esimerkiksi elokuvia Tähtisumua (2007) ja Beowulf (2007).

The Sandman -hahmot ovat hengittäneet, kävelleet ja puhuneet 33 vuoden ajan päässäni, Gaiman hehkutti.

Sarjan menestys ei jääne tekijöistä kiinni, sillä Christien seurana sarjassa nähdään toinenkin tuttu näyttelijä, niin ikään Game of Thrones -tähti Charles Dance, joka esitti fantasiasarjassa Lannisterien suvun päämiestä Tywin Lannisteria. Sarjan vetäjänä ja käsikirjoittajana puolestaan toimii Allan Heinberg (Wonder Woman) ja päätuottajana David S. Goyer (Yön ritari). Myös Gaiman toimii tuottajan roolissa.

– Olen uskomattoman onnellinen, että hahmot pääsevät lopulta astumaan päästäni ulos todellisuuteen. En malta odottaa, että ihmiset pääsevät näkemään mitä me olemme nähneet, kun Unten valtias ja loput heistä nähdään kasvotusten, ja nämä kasvot kuuluvat hienoille näyttelijöille, Gaiman jatkoi.

Gaiman sanoi vielä olevansa kiitollinen kaikille näyttelijöille ja muille henkilöille, jotka ovat olleet mukana mahdollistamassa The Sandmanin. Hän mainitsi erikseen Netflixin, Warner Brosin, DC:n, Heinbergin, Goyerin ja yleisesti sarjan ”nikkarit ja nerot”. Luvassa lienee jotain hienoa, sillä Gaiman iloitsi ”villeimpien unelmiensa tulleen todeksi”. The Sandman ilmestynee suoratoistopalveluun tänä vuonna.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia