Netflix ja Apinoiden planeetta -ohjaaja kehittävät uutta scifi-universumia – elokuvaa ja tv-sarjaa luvassa

Netflix on hankkinut oikeudet Blake Crouchin tulevaan Recursion-scifiromaaniin ja antanut kehittelyavaimet raudankoville ammattialaisille.

The Hollywood Reporterin mukaan Matt Reeves (Apinoiden planeetan vallankumous) ja tv-konkari Shonda Rhimes (Greyn Anatomia, Scandal) kehittävät elokuvaa ja tv-universumia, jotka perustuvat Crouchin romaaniin.

Kesällä 2019 julkaistava romaani tutkailee, mitä tapahtuu maailmassa, jossa ihmiset pystyvät teknologian avulla elämään uudelleen omat muistonsa, tai muuttamaan ne täysin mieleisikseen. Joillekin tämä antaa mahdollisuuden kirjoittaa historiansa uusiksi, kun taas väärissä käsissä teknologia voi pyöräyttää tuntemamme maailman ylösalaisin.

Reevesin 6th & Idaho -tuotantoyhtiöllä on Netflixin kanssa ns. first look -diili, jonka avulla striimijätti saa olla ensimmäisenä jonossa kaikissa Reevesin kehittämissä projekteissa. Ensimmäinen näistä on Andy Serkisin ohjaama Eläinten vallankumous.

Rhimes lähti jokin aika sitten ABC:ltä ja teki Netflixin kanssa rahakkaan diilin, jolla Rhimesin Shondaland-yhtiö kehittää nyt kahdeksaa sarjaa suoratoistopalvelulle.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut