Netflixin The Ranch elvyttää skandaalin jälkeen – Kutcher palkkaa Punk’d-kaverinsa

Pienoisesta skandaalista palaudutaan uusin kuvioin ja uusin kasvoin, ja se on The Ranch -komediasarjan taktiikkakin.

16.3.2018 11:40

Netflixillä on varmastikin huoahdettu helpotuksesta viime aikoina, sillä he onnistuivat pelastamaan oman sarjansa sen tähden skandaalista huolimatta. Hollywoodia ja muuta viihdemaailmaa riepoitteleva seksuaalisen ahdistelun kohu nosti pintaan The Ranch -komediasarjan tähden Danny Mastersonin (That ’70s Show) vanhat syytökset, jotka ottivat sen verran uutta tulta alle, että poliisi kiinnostui niistä uudelleen. Tämän seurauksena Masterson sai joulukuussa potkut sarjasta, eikä hänestä ole kuultu mitään sen jälkeen.

The Ranch -komediasarja itsessään tuntuu säästyneen Mastersonin skandaalilta, ja seuraavien jaksojen tuotantoa jatketaan normaalisti.

Tulevan kolmannen kauden jälkimmäiselle puoliskolle on kiinnitetty Dax Shepard, joka lukuisia komedia- ja draamarooleja ennen nousi julkisuuteen Kutcherin luotsaamasta Punk’d-pilailuohjelmasta. Shepardin uudelle hahmolle lupaillaan noin viiden jakson mittaista esiintymistä sarjassa, mutta Mastersonin lähdön mainingeissa tämä saattaa hyvinkin venyä pitemmäksikin vierailuksi.

Kutcher on marssittanut tuottamaansa The Ranchiin muitakin tuttujaan, sillä sarjan kahdella ensimmäisellä kaudella on nähty vierailemassa mm. That ’70s Show’n Wilmer Valderrama (Fez) ja Kurtwood Smith (Red).

Lähde: Deadline.

Lisää luettavaa