Netflixin tyly päätös: viisi alkuperäissarjaa lopetetaan – Onko suosikkisi listalla?

Peräti viisi alkuperäissarjaa lakkautetaan. Neljä niistä sai vain yhden kauden.

22.11.2023 11:05

Suoratoistopalvelu Netflix sanoo heipat viidelle alkuperäissarjalleen. Syynä uskotaan olevan Hollywoodin pitkä lakko, joka päättyi tällä viikolla.

Useita kuukausia viivästyneet tuotannot ovat saaneet suoratoistopalvelun arvioimaan uudelleen, miten se haluaa käyttää rahansa jatkossa.

Jo aiemmin kerroimme, että fantasiasarja Varjo ja riipus (Shadow & Bone) joutuu tyytymään vain kahteen tuotantokauteen. Nyt on kerrottu neljän muunkin sarjan lakkauttamisesta.

Vuonna 2021 ensimmäisen kauden saanut Varjo ja riipus on listan suosituin nimike. Toisella kaudella sarjan suosio tosin laski selvästi. Sarja pohjautuu fantasiakirjailija Leigh Bardugon kirjoittamaan nuorille aikuisille suunnattuun Grishaversumi-kirjasarjaan.

”Kolmatta kautta tai spinoffia ei tule. Uutinen iski minuun kovaa. Olen murtunut ja syvästi pettynyt”, Leigh Bardugo kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

Lähtöpassit saa myös komediasarja Glamorous, jossa Sinkkuelämää-tähti Kim Cattrall esittää suositun meikkimerkin perustanutta entistä supermallia. Ensimmäinen ja ainoa kausi julkaistiin kesäkuussa.

Netflix lopettaa myös kolme aikuisten animaatiosarjaa, joita ehdittiin tehdä vain yksi kausi. Nämä sarjat ovat Captain Fall, scifi-komedia Farzar ja toimintapainotteinen Agent Elvis, jossa Matthew McConaughey lainasi äänensä päähenkilölle.

Katso alta Agent Elvis –sarjan traileri.

Lähteet: MovieZine, Deadline

Lisää luettavaa