Netflixin uusi elokuva on täynnä tökeröitä virheitä! Kuvattiin vain viidessä päivässä

Ehkäpä nyt oli liian tiukka aikataulu.

Netflixiin lisättiin hiljattain rikosdraama nimeltään A Fall from Grace. Katsojat ovat keskustelleet kovasti leffassa olevista virheistä.

Tyler Perryn ohjaamassa elokuvassa lainkuuliainen ja kiltti Grace tunnustaa aviomiehensä murhan, mutta skeptinen nuori asianajaja päättää selvittää totuuden. Leffan IMDb-arvosana on 5,8.

Elokuvassa on raportoidusti monenlaisia mokia. Kohtauksien välillä peruukit saattavat muuttavat muotoaan. Eräässä kohtauksessa näyttelijä laittaa tohvelit jalkaansa, mutta hetken kuluttua hän onkin avojaloin.

Klassinen mikrofonin tunkeutuminen kuvaan löytyy niin ikään elokuvasta – peräti tuplaten. Eräässä vaiheessa puolestaan SIM-kortittomaan kännykkään saapuu viesti.

Lisäksi elokuvassa on taustanäyttelijä, joka nähdään kahdessa roolissa. Ravintolassa ollessaan taustanäyttelijä juo vettä tyhjästä kupista.

Elokuva on osa Perryn isompaa sopimusta Netflixin kanssa. Hän kehui kuvanneensa leffan vain viidessä päivässä. Ehkäpä tämä selittää huolimattomuudet.

Näyttelijöinä nähdään Crystal Fox, Phylicia Rashad, Cicely Tyson, Bresha Webb, Mehcad Brooks, Adrian Pasdar sekä Tyler Perry.

Alla video mikrofoneista ja olemattoman veden nauttimisesta.

Lähde: Digital Spy

Aiheeseen liittyvät jutut