Nyt Netflixissä: Kulttisarjaan perustuva tuore agenttiseikkailu komediaelementeillä

Netflix on jälleen päivittänyt valikoimaansa. Tällä kertaa luvassa on 2015 julkaistu agenttiseikkailu nimeltä Koodinimi U.N.C.L.E.

Guy Ritchien (Snatch) ohjaamassa elokuvassa CIA:n ja KGB:n agentit joutuvat laittamaan erimielisyytensä sivuun taistellakseen kansainvälistä rikollisorganisaatiota vastaan.

Episodin arviossa elokuvaa ei arvostettu kuin kahden tähden verran. Arvostelussa todetaan muun muassa: ”Koodinimi U.N.C.L.E. yrittää myös olla jonkinlainen buddy-komedia, mutta (HenryCavillin ja (ArmieHammerin keskinäinen nokittelu ei kanna pitkälle, sillä kemia heidän välillään tuntuu kovin keinotekoiselta.”

Elokuva on kuitenkin niin sanottu rajatapaus, joka on saanut hyviäkin arvioita, joten ehkä se kannattaa kuitenkin tarkistaa ja arvioida itse. Mikäli haluaa katsoa pomminvarmasti hyvän Guy Ritchie -elokuvan, kannattanee valita Netflixin valikoimasta elokuva Snatch. Siinä muun muassa Brad Pitt tekee nauruhermoja kutkuttavan roolisuorituksen.

Elokuva perustuu 60-luvulla tehtyyn The Man from U.N.C.L.E. -kulttisarjaan. Leffassa esiintyvät muun muassa Henry Cavill, Armie Hammer, Hugh Grant ja Alicia Vikander.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut