Nyt Netflixissä: Viiden tähden mestariteos – uskomattoman kovat tekijät ylittivät itsensä!

Netflixiin on lisätty Pixarin animaatioelokuva Inside Out – mielen sopukoissa.

6.1.2017 22:44

Pete Docterin ohjaamassa animaatiossa 11-vuotias Riley-tyttö muuttaa toiselle puolelle Yhdysvaltoja. Tarinassa hypätään kirjaimellisesti Rileyn pään sisälle, jossa hänen tunteensa – Ilo, Pelko, Kiukku, Inho ja Suru – auttavat selviytymään suuresta elämänmuutoksesta ja uusista haasteista.

Vuonna 2015 ilmestynyt Inside Out oli ällistyttävä menestys. Kriitikoiden ylistämä animaatio keräsi 857 miljoonan dollarin lipputulot maailmanlaajuisesti ja voitti parhaan animaatioelokuvan Oscar-palkinnon.

Episodin arviossa Inside Out sai viisi tähteä. Arvion mukaan kyseessä oli jo aikaisemmin lukuisia mahtavia animaatioita (Toy Story 1-3, Up – kohti korkeuksia) tehneen Pixarin parhaita elokuvia.

”Nykyään Disney-yhtiön omistukseen kuuluva Pixar-animaatiostudio on tuottanut valtavan määrän upeita animaatioita, ja putki sen kuin jatkuu. Pixarin 15. pitkä animaatio Inside Out – mielen sopukoissa on suoranainen mestariteos, joka nousee studion parhaiden elokuvien rinnalle ja niiden ylikin”, todettiin arviossa.

Katso traileri alta.

Lähteet: IMDb, Allflicks

Lisää luettavaa