New Girl -näyttelijä nappasi supersankarin roolin 80-luvun komediauusinnassa

Hannah Simone pukee supersankarin viitan ylleen.

Amerikkalainen ABC-kanava tekee uuden version 80-luvulla nähdystä komediasarjasta The Greatest American Hero, mutta luvassa on pieni muutos alkuperäiseen versioon verrattuna.

Uusi versio sarjasta kertoo kolmekymppisestä intianamerikkalaisesta naisesta, jolla on hukassa elämän tarkoitus ja aika moni muukin asia. Hänelle annetaan yhtäkkiä mystisesti supersankarin puku, jonka avulla hänen pitäisi suojella koko maailmaa. Puku toimitetaan toki ilman käyttöohjeita, eikä tequilalle perso nainen oikein hallitse hommaa heti kättelystä.

80-luvun sarjassa pääosassa oli mies, mutta tämä muutettiin, ja sarjan pääosaan on nyt kiinnitetty New Girl -sarjasta tunnettu Hannah Simone (Cece). Huhut kertovat Simonen olleen tämän pilottikauden halutuimpia tähtiä New Girlin loppuessa myöhemmin tänä vuonna, ja useista tarjouksista hän valitsi tämän supersankarin roolin. Simonen tekemään valintaan saattoi vaikuttaa se, että erityisesti intialaistaustaisia päärooleja ei usein osu kohdalle televisiomaailmassa. Ympäri maailmaa koko ikänsä asuneen Simonen isä on intialainen.

 

Lähde: Deadline.

Aiheeseen liittyvät jutut