Nicolas Cage haaveilee tähdittävänsä mielipiteet jakavan genren elokuvassa

Gorevetoinen scifi-fantasia-kauhu-rockooppera? Katsoisimme ja nauttisimme!

18.4.2022 15:02

Nicolas Cage on tuttu mies aivan kaikenlaisista rooleista. Hän ei juuri ujostele roolivalinnoissaan. Nyt hän on paljastanut haluavansa tähdittää musikaalia.

Cage oli hiljattain Rolling Stone -lehden haastattelussa.

– Ihailen Hollywoodin kultakauden ajalta Tony Curtisia. Oli uskomatonta, kuinka hän teki elokuvia kuten Bostonin kuristaja (1968) ja tavaraa kuten Piukat paikat (1959) tai Menestyksen huuma (1957). Hän oli todella lahjakas kaveri, joka pystyi tekemään niin komediaa kuin draamaakin, Cage kertoo.

– Olen onnellinen, kun komedia on taas pinnalla. Se oli poissa tarjonnasta varmaan viitisentoista vuoden ajan. On todella mukavaa, että voin tehdä nyt myös komediaa.

– En ole kuitenkaan tehnyt vielä musikaalia. Se on jotain sellaista, mitä haluaisin vielä tehdä, mutta nyt haluan vielä jatkaa indie-draamojen parissa. Se on minun suuri rakkauteni. Elokuvat kuten Pig, Leaving Las Vegas ja Joe. Katsoin hiljattain Bringing Out the Deadin ja se on mielestäni paras elokuva, jonka olen koskaan tehnyt, Cage kertoo.

Steven Spielberg halusi tehdä vuosikymmenten ajan musikaalin, ja lopulta hän teki West Side Storyn uuden version. Ehkä myös Cage saa vielä mahdollisuutensa?

Lähde: We Got This Covered

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia