Nicolas Cage on hullu mies! Älyttömimmät Cage-faktat Top 7

Näitä ei voi keksiä!

26.2.2023 00:01

Nicolas Cage usein esittää elokuvissa erikoisia tyyppejä. Näyttelijä on myös julkisuuteen tulleiden tietojen perusteella oikeassakin elämässä todella omalaatuinen kaveri. Alla on seitsemän älyttömintä faktaa Cagesta.

1. Cage osti itselleen todella kalliin dinosauruksen kallon

Cage käyttää rahojaan melko holtittomasti ostaakseen erikoisia asioita. Hän osti 276 000 dollarin arvoisen dinosauruksen kallon itselleen huutokaupasta. Pitäähän miehellä dinosauruksen kallo olla! Kallon hän joutui palauttamaan myöhemmin, koska se oli varastettu Mongoliasta.

2. Cage hankki mustekalan avustamaan näyttelemisessä

Lisää älyttömiä ostoksia. Cage osti itselleen mustekalan auttamaan häntä näyttelemisessä. Miten octopussy avustaa näyttelemisessä ei ole tiedossa.

3. Cage söi hallusinogeenisiä sieniä kissansa kanssa

Cage huomasi, että hänen kissansa varasti hänen hallusinogeenisiä sieniään. Kissa rupesi trippailemaan, joten Cage päätti syödä myös sieniä kissansa seuraksi. Laatuaikaa lemmikin kanssa!

4. Cagella on pyramidin muotoinen hauta New Orleansissa

Cage on valmistautunut kuolemaansa jo nyt. Hautapaikakseen hän osti itselleen noin kolmen metrin korkuisen pyramidin muotoisen haudan New Orleansista. Elämää suurempi mies ansaitsee mahtipontisen haudan.

5. Hän syö eläimiä sen perusteella, miten ne harrastavat seksiä

Cagella on melko outo dieetti. Hän syö vain sellaisia eläimiä, jotka harrastavat seksiä Cagen mielestä ”arvokkaalla” tavalla.

6. Cage nukkui Draculan linnassa

Cage näytteli yhdessä Idris Elban kanssa vuonna 2011 ilmestyneessä Ghost Rider – Koston henki -elokuvassa, jota kuvattiin muun muassa Romaniassa. Promotoidessaan elokuvaa Elba kertoi huomanneensa Cagen olleen väsyneen oloinen yhtenä päivänä ja kysyneen tältä, oliko hän levännyt. Cage kertoi menneensä Draculan linnan raunioihin yöpymään. ”Minun piti kanavoida sitä energiaa, ja siellä oli aika karmivaa”, Cage kommentoi reissuaan Elballe.

7. Esihistoriallinen luolakarhun kallo

National Treasuressa Cagen kanssa näytellyt Sean Bean kertoi Redditin kyselytunnilla tarinan, johon liittyy jälleen Cagen erikoiset omistukset. Bean meni Cagen talolle vierailemaan, kun tapahtui surullinen vahinko esihistoriallisen luolakarhun kallon kanssa.

”Kerran menin Nic Cagen talolle, ja otimme muutamat juomat. Pelasimme biljardia, ja hän vahingossa kaatoi hänen esihistoriallisen luolakarhun kallonsa ja rikkoi sen. Ja hän oli melko harmissaan siitä, ja seuraavana päivänä hän meni hautaamaan sen pellolle.”

Lähteet: Mandatory, Flavorwire, IFC, Mental Floss, Uproxx

Lisää luettavaa