Nicolas Cage paljastaa tehneensä suosikkiroolinsa vähemmän tunnetuista elokuvistaan palkatta: ”He antoivat minun tehdä mitä tahansa, eivätkä voineet antaa potkuja”

Tätä on harva nähnyt.

29.3.2023 20:30

Oscar-voittaja Nicolas Cage paljasti Redditin Ask Me Anythingissä oman suosikkiroolinsa sellaisista elokuvistaan, joita harva on nähnyt. Kyseessä on pieni, noin minuutin cameo-rooli Adam Rifkinin ohjaamassa, vuoden 1989 elokuvassa Never on Tuesday.

”En suosittele koko elokuvaa, mutta sitä roolia, jonka tein. En saanut palkkaa, mutta sopimus ohjaajan ja rahoittajan kanssa oli, että jos teen roolin, he antavat minun tehdä mitä tahansa. Se oli täysin avantgarde-kokeilu ja tietysti näyttelin hahmoa, jolla oli prosteettinen nenä, joka oli hyvin pitkä ja terävä”, Cage sanoo.

”Minulla oli ajatus tyypistä, jolla oli hyvin pitkä nenä ja vaikeuksia tavata naisia, joten hänen isänsä osti tälle Ferrari Testarossan auttamaan häntä siinä.”

Cage sanoo, että hänen suunnitelmansa ärsytti muita elokuvantekijöitä, mutta hän ei voinut sopimuksen takia saada potkuja. Cage sanoo, että hahmo oli ongelmissa oleva versio Pinokkiosta.

Lisää luettavaa