No mutta jes! Suomen ensimmäinen Comic Con -tapahtuma järjestetään keväällä 2024

Tänne on kyllä aivan pakko päästä!

11.10.2023 17:00

Suomen viihdetapahtumat ovat saamassa suuren luokan lisäyksen, kun Comic Con Nordics laajentaa toimintaansa pian myös meidän rajojemme sisäpuolelle.

Kaikkien aikojen ensimmäinen Comic Con Finland -tapahtuma järjestetään Tampereella ensi vuoden toukokuussa, 11.-12.5.2024.

Tapahtuma kokoaa yhteen elokuvista, televisiosta, videopeleistä, sarjakuvista, cosplay-pukeutumisesta ynnä muista populaarikulttuurin ilmiöistä innostuneet harrastajat. Paikalle luvataan myös saapuvan vieraiksi suosittuja näyttelijöitä, mutta heidän virallisia julkistuksiaan täytyy vielä odotella jonkin aikaa. Lipunmyynnin alkamisajankohta ei myöskään ole vielä toistaiseksi tiedossa.

Comic Con Nordics on järjestänyt vastaavia tapahtumia jo vuodesta 2014 lähtien Ruotsissa sekä Tanskassa. Comic Con Tukholman kävijämäärät ylittävät vuosittain jopa 30 000 rajapyykin ja ensi kuussa jälleen järjestettävän tapahtuman vieraslistalta löytyvät Elijah Wood, Stephen Amell (Arrow), Eliza Taylor (Eloonjääneet), The Boys -tähdet Erin Moriarty ja Karen Fukuhara sekä The Walking Deadista tuttu Chandler Riggs.

Tampereen tapahtumapaikkana tulee toimimaan kaupungin Messu- ja urheilukeskus.

Tapahtumasta voi lueskella lisää heidän sosiaalisesta mediastaan tai heidän virallisilta kotisivuiltaan.

Lisää luettavaa