Nuija ja tosinuija -jengi haluaa tehdä kolmannenkin elokuvan – onnistuminen riippuu katsojista

Kaksikymmentä vuotta sitten ilmestyneen Nuija ja tosinuija -elokuvan oikea jatko-osa (vuonna 2003 ilmestynyttä Tosinuija ja vielä nuijempi – kun Harry tapasi Lloydin -tekelettä tuskin lasketaan) saa ensi-iltansa pian, jolloin nähdään, vieläkö yleisöä kiinnostavat Harryn ja Lloydin sekoilut.

Ja mikäli ne kiinnostavat, ovat komedian tekijät täysin valmiita palaamaan hahmojen pariin toisessakin jatko-osassa – ja toivottavasti ennen kuin seuraavat 20 vuotta ehtii kulua.

Varietyn haastattelussa toinen ohjaaja Peter Farrelly ja leffan toinen stara Jeff Daniels kertoivat tekevänsä mielellään lisää Nuijaa ja tosinuijaa.

”Riippuen, miten tämä elokuva menestyy, voisin nähdä tekeväni toisenkin. Minä todella nautin tästä elokuvasta ja näiden tyyppien kanssa työskentelystä. Kyllä, voisin tehdä tämän uudelleen”, kertoo Farrelly.

Daniels jatkoi samoilla linjoilla: ”Rakastan Farrellyjä, rakastan Jimiä. Ihmisten naurattaminen onnistuneesti 20 vuotta sitten on todella arvokasta, ja toivottavasti se onnistuu edelleen. Ja jos sen saa tehdä uudelleen, niin sen saa tehdä uudelleen.”

Kolmas osa riippuu tietenkin täysin Nuija tosinuija kaks -elokuvan saamasta vastaanotosta lippuluukuilla. Vaikka ensimmäistä elokuvaa pidetäänkin 90-luvun hauskimpina komedioina, ovat Farrellyjen tuoreemmat elokuvat olleet enemmän tai vähemmän epäonnistuneita ja hahmojen tuominen takaisin 20 vuotta myöhemmin on aina vaikeaa sukupolvien vaihduttua.

Nuija ja tosinuija kaks saa ensi-iltansa Suomessa 12.11.2014.

YouTube video

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät jutut