Nuorisohitti 10 Things I Hate About You jatkuu, nyt inhotaan elämää

Ohjaaja Gil Junger on tekemässä nimellistä jatkoa vuoden 1999 romanttiselle komedialle 10 Things I Hate About You. Tällä kertaa inho kohdistetaan itse elämää kohtaan.

10 Things I Hate About Youn pääosissa nähtiin Heath Ledger ja Julia Stiles. Tulevan 10 Things I Hate About Lifen keskushenkilöksi on valittu Hayley Atwell (Captain America: The First Avenger).

Junger on itse tehnyt käsikirjoituksen, jonka pitäisi viedä edellisen elokuvan Shakespearen inspiroimia tilanteita eteenpäin. Ohjaaja tarkoittanee kuitenkin enemmän ihmissuhteita ja näiden välisiä kohtaamisia kuin edellisen elokuvan hahmoja.

Tuleva elokuva kertoo kahdesta ulospäin tavallisesta ihmisestä, joiden elämä on muuttunut hallitsemattomaksi. Lopettaakseen kärsimyksensä, he menevät sattumalta samaan paikkaan, jossa he kiusallisen hauskasti kohtaavat toisensa. Kohtaaminen saa suunnitelmat lykkääntymään ja kaksikko jatkaa omille teilleen.

10 Things I Hate About You on pysynyt suosittuna kaikki nämä vuodet. Ohjaaja kertoi Varietylle tienanneensa elokuvasta enemmän viime vuonna kuin mitä hänelle maksettiin vuonna 1999 elokuvan ohjauksesta.

Nuorisohitin jälkeen Junger on ohjannut lukuisia tv-sarjoja, myös 10 Things I Hate About You -aiheesta, eikä ole liiemmin lyönyt läpi Black Knight (2001) ja Toinen mahdollisuus (2004) -elokuvillaan.

10 Things I Hate About Lifen kuvausten on määrä alkaa marraskuussa Los Angelesissa.

Kuva Captain America: The First Avengerista (2011).

Lähde: Variety