NYPD kehottaa boikotoimaan Quentin Tarantinon elokuvia

26.10.2015 20:58

New Yorkin poliisi, lyhyesti ja ytimekkäästi NYPD, aikoo boikotoida kaikkia Quentin Tarantinon elokuvia, mukaan lukien vuoden lopussa ensi-iltansa saavaa The Hateful Eightia. Tarantino itse osallistui muutama päivä sitten mielenosoitukseen, jossa kiinnitettiin huomiota poliisien ylettömään väkivaltaisuuteen.

”Kun näen murhia, en aio pysyä sivussa. Minun on kutsuttava murhaa murhaksi ja murhaajia murhaajiksi”, Tarantino sanoi New York Postille. Uutisesta kertoi MovieWeb.

Myöhemmin NYPD kehotti ihmisiä boikotoimaan Tarantinon elokuvia, julkaissen lausunnon: ”Ei ole yllätys, että joku joka ansaitsee elantonsa rikoksen ja väkivallan ihannoimisella on myös kyttävihaaja. Poliisit joita Quentin Tarantino kutsuu ’murhaajiksi’ eivät elä yhdessä hänen valkokangasfantasioissaan – he riskeeraavat elämänsä suojellakseen yhteisöjä oikealta rikokselta ja sekasorrolta. Newyorkilaisten täytyy lähettää viesti tälle rappeuman levittäjälle, ettei hänellä ole asiaa tulla kaupunkiimme kaupittelemaan panettelevaa ’kyttä fiktiotaan’.”

Kuva elokuvasta The Hateful Eight

(Episodi/JR)

Lisää luettavaa