Nyt Amazon Primessa: Odotettu fantasiasarja The Wheel of Time käynnistyy – mukana myös Peter Franzén!

Yltääkö uusi sarja Game of Thronesin tasolle?

19.11.2021 10:00

Amazon Primen uusi ja odotettu eeppinen fantasiasarja The Wheel of Time käynnistyy suoratoistopalvelussa tänään perjantaina 19. marraskuuta. Heti kättelyssä katsojat pääsevät uppoutumaan seikkailuun kolmen jakson verran, tämän jälkeen ensimmäisen tuotantokauden loput viisi jaksoa ilmestyvät suoratoistopalveluun viikoittain.

Sarja on adaptaatio Robert Jordanin suositusta samannimisestä kirjasarjasta, johon kuuluu huikeat 14 pääasiallista osaa, kaksi lisäkirjaa sekä esiosaromaani. Tarinan keskiössä on Valon ja Pimeän välinen ikiaikainen kamppailu; myyttisen Lohikäärmeen ja Pimeän valtiaan kohtalona on taistella toisiaan vastaan kerta toisensa jälkeen Ajan pyörän pyörittäessä jatkuvaa ympyräänsä. Nyt viiden nuoren kyläläisen on mystisen naisen johdatuksella päätettävä mihin ja kehen he luottavat ennen kuin kohtalokas Viimeinen taistelu käynnistyy.

Sonyn ja Amazonin tuottaman The Wheel of Time -fantasian on luonut Rafe Judkins. Sen pääosissa nähdään mm. Oscar-ehdokas Rosamund Pike (Gone Girl), Josha Stradowski, Marcus Rutherford, Zoë Robins, Barney Harris, Madeleine Madden ja Daniel Henney. Lisäksi sarjassa on myös suomalaisverta: Viikingeissäkin kansainvälistä mainetta niittänyt Peter Franzén esittää hahmoa nimeltä Stepin.

The Wheel of Time on uusittu jo valmiiksi myös toiselle tuotantokaudelle. Alla sarjan virallinen traileri.

Lisää luettavaa