Nyt Amazon Primessa: viiden tähden kauhuleffa täynnä vainoharhaista tunnelmaa – ”palauttaa uskon amerikkalaiseen kauhuelokuvaan”

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 87.

It Comes at Night (2017) on lisätty Amazon Primen valikoimaan.

Trey Edward Shultsin ohjaama kauhuelokuva kertoo maailmasta, jossa on valloillaan vaarallinen tauti. Tarinan keskiössä on Paul, joka elää perheensä kanssa syrjäisellä metsämökillä. Paikalle saapuu toinen epätoivoinen perhe hakemaan turvaa, ja pian vainoharhaisuus ja epäluottamus alkavat nakertaa perheiden välejä.

Pääosissa nähdään Joel Edgerton, Carmen Ejogo, Kelvin Harrison, Jr., Christopher Abbott ja Riley Keough.

It Comes at Nightin Rotten Tomatoes -prosentti on 87. Elokuva sai Episodin arviossa viisi tähteä.

It Comes at Night on lajityyppinsä helmi. Kauhuelokuvia tuotetaan Yhdysvalloissa paljon, sillä ne ovat halpoja tehdä, ja pikkuhittikin tuo usein budjettiin sijoitetut rahansa moninkertaisesti takaisin. Tosin taiteellisessa kunnianhimossakin tingitään lähes yhtä usein, ja kriitikoiden arviot ovat sen mukaisia. It Comes at Night on sen sijaan poikkeus. Sekin on tehty pikkubudjetilla, mutta siinä ei ole käytetty halpoja kikkoja eikä kliseitä. Get Outin ja The Witchin ohella It Comes at Night palauttaa uskon amerikkalaiseen kauhuelokuvaan. Nämä kolme elokuvaa ovat täysin erilaisia, mutta niitä yhdistää tekijöiden lahjakkuus ja tinkimätön tyylitaju”, kirjoitettiin arviossa.

Katso traileri alta.

YouTube video

Lähde: Flixable

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut