Nyt C Morella: Maria Kallio tulee taas – Leena Lehtolaisen luomaa hahmoa esittää nyt Elena Leeve

C Moren alkuperäissarjassa on kymmenen jaksoa.

19.8.2021 08:00

C More -alkuperäissarja Maria Kallio on uusi rikossarja poliisista (Elena Leeve), joka haaveilee juristin urasta mutta päätyy murharyhmän pomoksi Länsi-Uudenmaan poliisilaitokselle.

Rikostutkijantyössään hän osaa laittaa kohtaamansa raakuudet sivuun, mutta yksityiselämässään hän kamppailee tunteiden kovettumisen ja miesystävä-Antin (Markus Järvenpää) perheenperustamishaaveiden kanssa. Tiivis työyhteisö muodostuu Marialle välillä läheisemmäksi kuin oma kumppani ja varsinkin intensiivinen suhde työpari Koivuun (Leo Honkonen) tarjoaa tukea vaikeissa paikoissa.

Uutuussarjan jokainen jakso perustuu kirjailija Leena Lehtolaisen samannimiseen rikosromaaniin. Sarjan yhtenäistävänä runkona on Maria Kallion tasapainoilu työelämän ja parisuhteen välillä.

Lehtolaisen Maria Kallio –kirjoista on tehty vuonna 2003 sarja, jonka nimiroolissa nähtiin Minna Haapkylä.

Leeven, Honkosen ja Järvenpään lisäksi sarjassa näyttelevät muun muassa Matleena Kuusniemi, Petteri Summanen, Alex Anton, Roosa Söderholm, Matti Leino ja Carl-Kristian Rundman. Ohjauksesta vastaa Jojo Erholtz ja käsikirjoituksesta Eriikka Etholén-Paju.

Maria Kallio on katsottavissa C More -suoratoistopalvelussa 19.8. alkaen. Jaksoja on yhteensä kymmenen. Sarja nähdään myöhemmin myös MTV:n kanavilla.

Lisää luettavaa