Nyt Disney Plussassa: Hawkeyen jouluinen ja toiminnantäyteinen ykköskausi katsottavissa kokonaisuudessaan

Marvelin kiireinen julkaisuvuosi tätä myöten paketissa.

Marvelin viides suoratoistosarja Hawkeye käynnistyi kahden jakson voimin Disney Plussassa 24. marraskuuta. Nyt Jeremy Rennerin ja Hailee Steinfeldin tähdittämä toimintatarina on julkaistu palvelussa kokonaisuudessaan.

Hawkeye (Renner) ajautuu vaaralliseen seikkailuun talvisessa New Yorkissa häntä suuresti ihannoivan nuoren jousiampujalupauksen Kate Bishopin (Steinfeld) kanssa. Sarja nivoutuu toimivasti yhteen useamman aikaisemman Marvel-sarjan ja -elokuvan tapahtumien kanssa ja tarjoaa katsojilleen mukaansatempaavaa katsottavaa.

Kuusiosainen Hawkeye pitää kokonaisuutensa suhteellisen pienimuotoisena verrattuna moneen muuhun Marvel-tuotokseen. Tämä kerrontatapa sopii erinomaisesti sekä Hawkeyen että Bishopin hahmoille – he ovat kuitenkin loppupeleissä tavallisia ihmisiä. Eivät supersotilaita, jumalia, Ikuisia tai muitakaan MCU:ssa nähtyjä erityiskykyisiä hahmoja. Yliluonnollisten vastustajien tai liittolaisten tuominen mukaan kuvioihin olisi vienyt heiltä harmillisesti valokeilaa ja saanut tarinan tuntumaan epätasapainoiselta. Nyt he pääsevät todella loistamaan toiminnan keskiössä treenattujen taitojensa kanssa.

Talvinen juhlatunnelma on myös vahvasti mukana sarjassa, mikä tekee siitä oivallisen joulunajan maraton-tapauksen. Mikäli jaksoja ei siis ole ehtinyt vielä katsastaa niiden julkaisutahdissa aiempien viikkojen kuluessa. Viimeisen jakson lopputekstikohtaus tarjoaa vielä hauskan päätöksen koko tarinaan.

Alla Hawkeye traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut