Nyt Elisa Viihde Viaplayssä: Fantasialeffan raivoisa jatko-osa – ”kiva lisä fantasiatoiminnan ystäville”

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 26.

26.10.2022 20:00

Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan on lisätty Titaanien raivo (Wrath of Titans, 2012).

Jonathan Liebesmanin ohjaustyö on jatkoa vuoden 2010 mytologiselle Titaanien taistelu -fantasiaelokuvalle. Kymmenen vuotta ensimmäisen osan jälkeen Perseus elää rauhallista perhe-elämää poikansa kanssa, mutta hän joutuu mukaan jumalien ja titaanien väliseen konfliktiin. Perseus lähtee estämään titaanien johtaja Kronosta vapautumasta ja pelastamaan isäänsä Zeusta, joka on joutunut vangiksi.

Pääosissa nähdään Sam Worthington, Liam Neeson, Ralph Fiennes, Rosamund Pike, Bill Nighy, Toby Kebbell, Danny Huston ja Édgar Ramírez.

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 26. Episodin arviossa Titaanien raivo sai kolme tähteä. Alla on otteita arviosta.

”Elokuva on eheämpi kokonaisuus kuin edellinen, kaikkialle rönsyilevä osa oli. Nyt fantasiaelementit ovat edes melkein samasta korista poimittuja, eikä yllättäviä cyberpunk-aavikkorottia nähdä. Kuvasto on sinisilmäisen rehtiä ja sitä näytetään häpeilemättä.”

”Hellboyn valkokangasseikkailuiden jälkeen poikamaista fantasiaeeposta on nähty yllättävän – ja liian – vähän. Omien ongelmiensa kanssa painivat Titaani-elokuvat ovat onneksi ihan kiva lisä fantasiatoiminnan ystäville.”

Katso traileri alta.

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa