Nyt Elisa Viihde Viaplayssä: kotimainen huippuleffa vuodelta 2020 – ”käsikirjoitus on tarkkanäköinen, hillittömän hauska ja suorastaan nerokas”

Viiden tähden komedia.

Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan on lisätty Nimby (2020).

Teemu Nikin (Armomurhaaja) ohjaama ja yhdessä Jani Pösön kanssa kirjoittma komedia kertoo suvaitsevana itseään pitävien ihmisten suvaitsemattomuudesta. Tapahtumat alkavat, kun kaupunkilaistunut Mervi vie ensimmäisen kerran tyttöystävänsä maaseudulle vanhempiensa luo. Mervi pelkää, että vanhempien on vaikea suvaita tyttöparia, mutta perillä käy ilmi, että Mervillä on itsellään paljon enemmän sulateltavaa.

Pääosissa nähdään Susanna Pukkila, Almila Bagriacik, Mari Rantasila, Antti Reini, Elias Westerberg, Ona Kamu, Jouko Puolanto ja Matti Onnismaa.

Episodin arviossa Nimby sai viisi tähteä.

”Nikin ja Pösön käsikirjoitus on tarkkanäköinen, hillittömän hauska ja suorastaan nerokas. Vaikka Nimby vedetään ”överiksi”, se tuntuu kaikesta huolimatta luontevalta ja uskottavalta. Ristiriidat eskaloituvat ja kasvavat valtaviin mittasuhteisiin – elokuva on yhtä hullu kuin maailma jota se peilaa”, kirjoitettiin arviossa.

Katso traileri alta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut