Nyt Elisa Viihde Viaplayssä: viiden tähden rikostoimintaleffa – ”mahanpohjaa kiristelevän väkivaltainen ja brutaali elokuva”

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 93.

13.8.2021 23:00

Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan on lisätty Drive (2011).

Nicolas Winding Refnin ohjaama rikostoimintadraama kertoo ammattiajajasta, joka päivisin toimii elokuvien stunt-ajajana ja öisin ryöstöjen pakoautonkuljettajana. Kuski rakastuu kauniiseen naapuriinsa, joka tulee vedetyksi vaarallisiin alamaailman sotkuihin vankilasta vapautuvan aviomiehensä myötä. Kuski suostuu auttamaan, mutta hän joutuu keskelle pieleen mennyttä ryöstöä.

Pääosissa nähdään Ryan Gosling, Carey Mulligan, Christina Hendricks, Bryan Cranston, Albert Brooks, Oscar Isaac ja Ron Perlman.

Driven Rotten Tomatoes -prosentti on 93. Episodin arviossa elokuva sai viisi tähteä. Alla on otteita arviosta.

”Rikostarina on jännittävintä ja tyylikkäintä genressään aikoihin. Winding Refn kumartaa perinnetietoisen vahvasti vanhemmille elokuville. Hentoa syntikkapoppia painottava soundtrack on mukailtu 1980-luvun toimintaelokuvista.”

”Syntikkapopin kontrastiksi Drive on mahanpohjaa kiristelevän väkivaltainen ja brutaali elokuva, mikä vie sen muutamalla sykäyksellä ulos Hollywood-toiminnan kesystä kaanonista.”

Katso traileri alta.

Lisää luettavaa