Nyt HBO Maxissa: Nostalgisen Mel Gibson -toimintaleffan pahis oli niin nopea taistelija ettei kamera pysynyt perässä – oli pakko hidastaa

IMDb-arvosana on 6,6.

26.12.2021 01:20

HBO Maxista voi katsella nyt toimintaelokuvan Tappava ase 4 (1998).

Tutut ystävämme Martin Riggs ja Robert Murtaugh jatkavat seikkailujaan Los Angelesin poliisissa. Riggs pohtii omaa ikääntymistään ja pyhittää enemmän aikaa avovaimolleen Lornalle, joka odottaa heidän ensimmäistä lastaan. Rauhaan tulee särö, kun Riggs ja Murtaugh törmäävät kalastus- reissullaan laittomia maahanmuuttajia kuljettavaan laivaan ja vyyhti vie heidät kiinalaisen mafian käsiin. Lisäksi soppaa on sotkemassa tuore poliisi Lee Butters.

Ohjaajana toimii Richard Donner. Pääosissa nähdään Mel Gibson, Danny Glover, Joe Pesci, Rene Russo, Chris Rock sekä Jet Li.

Jet Li oli niin nopea toimintakohtauksissa, ettei kameran suljin pysynyt perässä. Koska hänen liikkeensä eivät kunnolla tallentuneet, häntä pyydettiin hidastamaan. Alla traileri.

Lue myös: Nyt Netflixissä: Komea sotaleffa on melkein kokonaan yksi pitkä taistelu – tapahtumapaikalla ollut sotakuvaaja poistui elokuvateatterista – Episodi.fi

Lisää luettavaa