Nyt HBO Maxissa: uunituoretta Oscar-voittajaa et nähnyt teattereissa – ”uskomatonta, että keskeiset tapahtumat perustuvat historiallisiin faktoihin”

Leffan Rotten Tomatoes -prosentti on 96.

26.12.2021 17:00

HBO Maxin valikoimaan on lisätty Judas and the Black Messiah (2021)

Shaka Kingin ohjaama elokuva ilmestyi Suomessa suoraan kotiteatterijulkaisuna. Judas and the Black Messiah on elämäkerrallinen rikosdraama, joka perustuu tositapahtumiin. FBI:n asianajaja William O’Neal soluttautuu Black Panthersiin Illinoisissa ja hänet määrätään pitämään silmällä heidän karismaattista johtajaansa: presidentti Fred Hamptonia.

Pääosissa nähdään Daniel Kaluuya, Lakeith Stanfield, Jesse Plemons, Dominique Fishback ja Ashton Sanders.

Judas and the Black Messiah voitti kaksi Oscar-palkintoa: paras miessivuosa (Daniel Kaluuya) ja laulu (H.E.R:n esittämä Fight for You).

Judas and the Black Messiahin Rotten Tomatoes -prosentti on 96. Episodin kotiteatterijulkaisuarviossa elokuva sai neljä tähteä.

”Aiemmin suurelle yleisölle tuntemattoman Shaka Kingin ohjaustyö on vaikuttava ja autenttisen tuntuinen elokuva. Poliittinen elämäkerta ja rikoselokuvan juonikuvio yhdistyvät onnistuneesti.  On uskomatonta, että keskeiset tapahtumat perustuvat historiallisiin faktoihin”, kirjoitettiin arviossa.

Katso traileri alta.

Lähde: Flixable

Lisää luettavaa