Nyt HBO Maxissa: Vuoden 2013 gangsterileffan tähtikaarti hakee vertaistaan

IMDb-arvosana on 6,7.

HBO Maxissa on nyt elokuva Gangsterisota (2013).

Armoton gangsteripomo Mickey Cohen johtaa Los Angelesia rautaisin ottein kahmien osuutensa huumeista, aseista, prostituutiosta sekä – jos se vain on hänestä kiinni – jokaisesta Chicagosta länteen tehdystä vedonlyönnistä. Tämän kaiken hän tekee sekä omien kätyriensä että paikallisten poliisien ja poliitikkojen avustamana, joita kaikkia hän hallitsee. Tämän pitäisi pelottaa rohkeintakin kovaksikeitettyä poliisia – lukuun ottamatta pientä salaista Los Angelesin poliisin erikoisyksikköä, jota johtavat ylikonstaapeli John O’Mara ja Jerry Wooters. Nämä kaksi päättävät yhdessä hajottaa Cohenin imperiumin.

Episodin arvostelussa Gangsterisota sai kolme tähteä.

”Taustalta voi aistia Fleischerin kunnioituksen lajityypin historiaa kohtaan, mutta hän ei pysty pitämään tyyliään kasassa. Välillä tehdään tyylikästä rikoselokuvaa, välillä vieroitetaan sellaisen ystävät ääribrutaalilla modernilla väkivallalla ja paikoin tuntuu siltä, että kyseessä on pastissi lajityypin klassikoista.”

Kattavasta näyttelijäkaartista löytyy Josh Brolin, Ryan Gosling, Sean Penn, Nick Nolte, Emma Stone, Anthony Mackie, Giovanni Ribisi, Robert Patrick, Michael Peña sekä Mireille Enos. Alla traileri.

Lue myös: Brendan Fraser saattaa tehdä paluun kirkkaisiin parrasvaloihin – sai mahtiroolin mahtiohjaajalta | Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut