Brendan Fraser saattaa tehdä paluun kirkkaisiin parrasvaloihin – sai mahtiroolin mahtiohjaajalta

Ura on noususuunnassa.

9.8.2021 09:56

Brendan Fraser muistetaan elokuvien puolelta erityisesti Muumio-leffoista. Näissä aikanaan suosituissa elokuvissa hän esitti Indiana Jones -henkistä hahmoa, joka seikkaili yliluonnollisia sävyjäkin sisältävissä tarinoissa.

Myöhemmin hänen uransa Hollywood-tähtenä alkoi lopahtaa, eikä miehestä kuultu vuosiin juuri mitään. Fraser on kuitenkin aktivoitunut viime aikoina – ja lisää on luvassa.

Deadlinen mukaan Fraser on saanut roolin Martin Scorsesen ohjaamasta tulevasta elokuvasta, jossa nähdään myös Leonardo DiCaprio ja Robert De Niro. Mukana ovat niin ikään Glenn Close ja Josh Brolin – luvassa on siis aikamoinen tähtikattaus.

Leffa on nimeltään Killers of the Flower Moon, ja se perustuu David Grannin vuoden 2017 kirjaan, jossa keskiössä ovat Osage-intiaaneihin kohdistuneet murhat Oklahomassa 1920-luvulla. Osage-intiaanien vainoamisen syynä ovat rahakkaat öljyalueet. Käsikirjoituksen kirjasta on tehnyt Eric Roth ja Scorsese.

Fraserilla on rooli myös Steven Soderberghin ohjaamassa rikoselokuvassa No Sudden Move. Muina näyttelijöinä toimivat muun muassa Benicio Del Toro, David Harbour, Jon Hamm, Amy Seimetz, Ray Liotta ja Bill Duke.

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa