Nyt HBO Nordicissa: Jännittävä zombiesarja Fear the Walking Dead palaa seitsemännelle kaudelle

Selviytyjät jäivät räjähtävään tilanteeseen viime kauden päättyessä.

18.10.2021 20:30

Ensimmäinen suositun The Walking Dead -zombiesarjan spin-offeista, Fear the Walking Dead, käynnistyi vuonna 2015 ja on nyt edennyt seitsemänteen tuotantokauteensa asti. Kuudes kausi tuli jännittävään päätökseensä HBO Nordicin katselukirjastossa 14. kesäkuuta ja tänään 18. lokakuuta katsojat pääsevät sukeltamaan jälleen selviytyjien sekä elävien kuolleiden seuraan.

Fear the Walking Dead seuraa alkuperäissarjan tapaan ryhmää ihmisiä, jotka yrittävät selviytyä zombien ja vaarallisten ihmisjoukkojen kansoittamassa maailmassa. Mukaan joukkoon on kausien varrella liittynyt myös tuttuja hahmoja The Walking Deadistä, joka päätti juuri pari viikkoa sitten viimeisen kautensa ensimmäisen puolikkaan Fox-kanavalla.

Sarjan pääosissa nähdään mm. Lennie James, Colman Domingo, Alycia Debnam-Carey, Maggie Grace, Austin Amelio ja Jenna Elfman. Sen ovat luoneet Robert Kirkman ja Dave Erickson.

Uusi jakso Fear the Walking Dead -sarjaa ilmestyy katsottavaksi HBO:lle maanantaisin. Toinen tämän samaisen universumin spin-off-sarja The Walking Dead: World Beyond on parhaillaan käynnissä Amazon Primessa. The Walking Dead palaa uusien jaksojen voimin Foxille helmikuussa 2022 ja kolmas spin-off, Tales of the Walking Dead, käynnistyy kesällä 2022.

Alla seitsemännen kauden traileri.

Lisää luettavaa