Nyt ilmaiskatselussa: Huonojen komedioiden täysosuma – pääosissa American Pie -tähdet

Huonoista huonoin?

8.7.2024 18:00

Vuonna 2006 valmistunut Date Movie on huonoista komedioista tunnetun Aaron Seltzer ja Jason Friedberg -parivaljakon parodia rakkauselokuvista. Ja monesta muustakin, sillä käytännössä kaikesta mahdollisesta väännetään vitsiä, oli kyseessä sitten Taru sormusten herrasta, Kill Bill, Mr. and Mrs. Smith, King Kong tai piereskelevä kissa.

Elokuvan IMDb-arvosana 2,8 kertoo kaiken olennaisen.

Pääosissa näyttelevät Alyson Hannigan, Adam Campbell, Sophie Monk ja Jennifer Coolidge. Hannigan ja Coolidge ovat tuttuja muun muassa useista American Pie -elokuvista.

Nyt voit katsoa elokuvan ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Kyseessä on elokuvan jenkkimarkkinoille tarkoitettu PG-13-versio, mikä ei välttämättä ole tässä tapauksessa huono asia: se on kaksi minuuttia Suomessa julkaistua unrated-dvd-versiota lyhyempi. Mainoksia sisältävään suoratoistoon on valittavissa suomitekstitys ääniraitavaihtoehtojen ollessa 5.1 ja 2.0.

Katso Date Movie täältä. Elokuvan ikäraja Suomessa on K-16 ja Episodin katselussa sen kesto oli 94 minuuttia. Huomioi, että mainosten määrä voi vaihdella katselukerrasta riippuen. Huom: Rakuten TV ilmoittaa virheellisesti suoratoiston olevan elokuvan sensuroimaton versio.

Elokuva kuuluu tällä hetkellä myös Disney Plussan valikoimaan. Kyseessä on sama PG-13-versio.

Alla elokuvan traileri.

Lisää luettavaa