Nyt ilmaiskatselussa: Kiipeilyseikkailusta kehkeytyy väkivaltainen taistelu elämästä ja kuolemasta

IMDb-arvosana on 5,1.

18.6.2024 18:00

Kiipeilyä harrastava nuori nainen näkee ja onnistuu kuvaamaan, kuinka joukko miehiä tappaa hänen ystävänsä. Todistusaineisto mukanaan hän onnistuu pakenemaan miehiä kallionkielekkeelle. Nyt hän on kuitenkin loukussa, ilman turvavälineitä tai muuta apua. Eivätkä miehet aio päästää häntä pakenemaan.

The Ledge (2022) on ryppyotsainen ja väkivaltainenkin elokuva, jossa mukavaksi tarkoitettu kiipeilyseikkailu muuttuu eloonjäämiskamppailuksi. 2 500 000 euron budjetilla toteutetussa brittielokuvassa näyttelee Brittany Ashworth, Ben Lamb ja Louis Boyer.

The Ledge ei tällä hetkellä sisälly yhdenkään kuukausimaksullisen suoratoistopalvelun valikoimaan. Voit kuitenkin katsoa sen nyt ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Mainoksia sisältävään suoratoistoon on valittavissa suomenkielinen tekstitys ja ääniraidaksi 5.1 tai 2.0.

Elokuvan pariin pääset tästä. Elokuvan ikäraja on K-16 ja pituutta sille kertyi Episodin katselussa 98 minuuttia. Huomioithan kuitenkin, että mainoksien määrä voi vaihdella katselukohtaisesti.

Alla elokuvan traileri. Spoilerivaroitus!

Lisää luettavaa