Nyt ilmaiskatselussa: Muumio-tähden hupaisassa rikoskomediassa ajaudutaan sotkuiseen panttivankitilanteeseen

IMDb-arvosana on 5,5.

12.6.2024 18:00

Mafialle velkaantunut Jimbo tekee epäonnistuneen kalamarkkinaryöstön. Pakomatkallaan hän asettuu antiikkiliikkeeseen ja ottaa paikalla olevat panttivangeikseen. Pian virkavallan ja mafian piirittämä nuori mies ymmärtää, että hänen täytyy turvautua eripuraisiin panttivankeihinsa selviytyäkseen tilanteesta.

Stand Off (Whole Lotta Sole, 2011) on brittiläinen rikoskomedia. Sen ohjauksesta vastasi Terry George, joka tunnetaan myös elokuvien Isän nimeen (1993), The Boxer (1997) ja Reservation Road (2007) käsikirjoittajana. Elokuvan pääosassa nähdään Muumio (1999) -elokuvasta kuuluisuuteen noussut ja The Whale (2023) -elokuvasta parhaan miespääosa-Oscarin pokannut Brendan Fraser. Muissa rooleissa nähdään erinomaiset Colm Meaney, Martin McCann ja Yaya DaCosta.

Stand Offia ei kuukausimaksullisista suoratoistopalveluista näe, mutta Nyt voit katsoa tämän mainion elokuvan ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Mainoksia sisältävään suoratoistoon on valittavissa suomenkielinen tekstitys ääniraitavaihtoehtojen ollessa 5.1 ja 2.0.

Elokuvan pariin pääset tästä. Elokuvan ikäraja on K-12 ja pituutta sille kertyi Episodin katselussa 104 minuuttia. Huomioithan kuitenkin, että mainoksien määrä voi vaihdella katselukohtaisesti.

Elokuva on julkaistu Suomessa dvd:llä.

Alla elokuvan traileri.

Mikäli Rakuten TV ei ole entuudestaan tuttu, voit lukea siitä lisää täältä.

Lisää luettavaa