Nyt ilmaiskatselussa: Raakuudellaan yllättävä trilleri, jossa kirjailijan kynäilemät murhat muuttuvat veriseksi todellisuudeksi

IMDb-arvosana on 6,4.

6.4.2024 18:00

John Cusackin näyttelemä kirjailija Edgar Allan Poe joutuu keskelle raakaa murhavyyhtiä. Nainen ja tämän tytär löydetään murhattuina tekotavan viitatessa suoraan yhteen Poen teoksista. Kun vastaavanlaisia murhia tapahtuu lisää on kirjailijan pakko löytää syyllinen. Muutoin hän on itse vaarassa tulla lynkatuksi.

Arvostetulla V niin kuin verikosto (2005) -elokuvalla kohahduttaneen James McTeiguen ohjaama Korppi on 1800-luvulle sijoittuva tummanpuhuva mysteeri-trilleri. Kuukausimaksullisista suoratoistopalveluista etäällä pysynyt elokuva yllättää raakuudellaan, sillä murhakohtaukset ovat kuin kidutuskohtauksistaan tunnetusta Saw-elokuvasarjasta napattuja.

John Cusackin rinnalla nähdään toiminta- ja seikkailuelokuvissa Titaanien taistelu, Robin Hood ja Blitz nähty Luke Evans. Naispääosassa esiintyy myöhemmin Star Trek Into Darkness -elokuvan alusvaatekohtauksesta kohun keskelle joutunut Alice Eve.

Episodin dvd/blu-ray-arvostelussa Korppi sai kolme tähteä.

Nyt voit katsoa tämän tuiman elokuvan ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Suomeksi tekstitetyssä elokuvassa on sekä 5.1- että 2.0-ääniraidat. Valitse tekstitys ja laitteistosi mukainen ääni heti elokuvan alettua.

Siirry synkälle 1800-luvulle tästä.

Lisää luettavaa