Näyttelijätär Alice Even puolialaston vartalo aiheutti porua – tältä 42 täyttänyt tähti näyttää nyt

Eve ei itse ymmärtänyt kohtauksen saamaa kritiikkiä.

7.2.2024 05:30

Brittiläinen näyttelijä Alice Eve täytti 6. helmikuuta 42 vuotta. Hänet tunnetaan näyttelijänlahjojensa lisäksi kohun aiheuttaneesta paljastavasta kohtauksesta.

Näyttelijävanhempien tytär Eve aloitti uransa elokuvien Stage Beauty (2004) ja Hawking (2004) sivuosissa vuonna 2004. Hän on ollut niiden jälkeen mukana muun muassa elokuvissa Star Trek Into Darkness (2013), 1:30 Train (Before We Go, 2014) ja Aivan liian hotti (2010). Lisäksi hänet on nähty elokuvissa Men in Black 3 (2012), Please Stand By (2017) ja Bombshell – hiljaisuuden rikkojat (2019).

1:30 Train (Before We Go, 2014).

Televisiossa hänellä on ollut toistuvia rooleja HBO:n Entourage-sarjassa (2011), Marvelin Iron Fist -sarjassa (2018) ja Amazon Primen The Power -sarjassa (2023).

Lisäksi Eve näyttelee tänä vuonna alkaneessa sarjassa Belgravia: The Next Chapter. Se on jatkoa minisarjalle Belgravia, jota on kuvattu Downton Abbeyn kaltaiseksi sarjaksi, joka kuitenkin kuvaa synkemmin ”kahden kerroksen väen” elämää.

Eve joutui kohun keskelle alusvaatekohtauksestaan

Poru johtaa juurensa J.J. Abramsin vuonna 2013 ilmestyneeseen elokuvaan Star Trek Into Darkness. Elokuvan alusvaatekohtaus aiheutti joissakin katsojissa negatiivisia tunteita.

Alice Eve nähdään leffassa puolialastomana, ja jotkut pitivät kohtausta näyttelijän turhana seksualisoimisena. Tuottaja Damon Lindelof jopa pyysi kohtausta anteeksi, ja Abrams sanoi ymmärtävänsä kritiikin.

Kohtauksen tehnyt Eve treenasi vartaloaan kohtausta varten ahkerasti, ja hän itse puolusti sitä.

– Se oli jotain, jota varten työskentelin vapaaehtoisesti, valmentajan kanssa, ollakseni hyvässä kunnossa. Olin hyvin valmistautunut ja nautin kaikesta – kuvaamisesta, toteuttamisesta, mainostamisesta, Eve sanoi.

– Se, että minun ei olisi pitänyt tehdä sitä, tai että se olisi ollut hyväksikäyttöä, hämmensi minua, näyttelijä ihmetteli.

– Maailmassa on monia asioita, jotka ovat hämmentäviä. Lasken sen näihin omituisuuksiin. Olen ylpeä siitä kohtauksesta ja kaikesta tekemästäni työstä, Eve lisäsi.

Star Trek Into Darkness.

Eve näytteli leffassa Antonia Banderaksen kanssa

Eve teki vastikään elokuvan Cult Killer, jossa nähdään myös Antonio Banderas. Elokuvassa yksityisetsivä pakotetaan vaaralliseen yhteistyöhön tappajan kanssa. He yrittävät paljastaa hiljaisen kaupungin piilossa pysyttelevän synkän puolen, ja puhdistaa samalla syyttömän henkilön nimen. Elokuva ei saanut hyvää vastaanottoa.

Seuraava tuotanto puolestaan on toimintatrilleri Take Cover. Siinä ammattiinsa kyllästynyt ammattimainen tarkka-ampuja joutuu loukkuun lasiseen kattohuoneistoon, ja hänen on keksittävä keino selviytyä ja paeta toista tappajaa. Leffassa nähdään myös Scott Adkins.

Alla listattuna muutamia triviatietoja Alice Evestä

Evellä on heterokromia – hänen oikea silmänsä on vihreä ja vasen sininen.

Even piti opetella puhumaan amerikanenglantia, koska häntä ymmärrettiin väärin koulussa Los Angelesissa.

Hänen vanhempansa näyttelivät Even hahmon vanhempia elokuvassa Aivan liian hotti.

Alla kohua aiheuttanut kohtaus Star Trek Into Darknessista, elokuvan Cult Killer traileri sekä Alice Even jakamia Instagram-kuvia.

Lue myös: Kuvauksissa lähes henkensä menettänyt Isla Fisher täytti 48 – tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Kaikki syntymäpäiväjutut täällä: syntymäpäivä -aiheiset jutut – Episodi.fi

Lähde: Inverse

Lisää luettavaa