Nyt Netflixissä: Ehkä tämän hetken paras rikossarja sai uuden kauden! Viime kauden seksikohtaus aiheutti kohun

IMDb-arvosana on 8,4.

Päivitys 22.1.2022 kello 22.10. Neljännen kauden seitsemän ensimmäistä jaksoa löytyvät palvelusta. Loput seitsemän ilmaantuvat palveluun myöhemmin tänä vuonna.

Rikossarja Ozark on saanut uuden kauden Netflixin valikoimaan. Ozarkista voi löytää jotain samanhenkistä Breaking Badin kanssa, sillä molemmissa sarjoissa tavallinen perheenisä on hairahtunut rikoksen poluille. Sarjan tähtinä nähdään Jason Bateman ja Laura Linney.

Sarja kertoo liiketalouden ammattilaisesta, joka on päätynyt pesemään rahaa pelottavalle huumekartellille. Kaiken lisäksi hänen täytyy muuttaa kauas, luonnonkauniiseen Ozarkiin perheensä kanssa. Draamaa irtoaa sekä kahnauksista paikallisten kanssa että huumekartellin pitämisestä tyytyväisenä.

Jos et ole katsonut sarjaa, alla on spoilereita.

Sarjan kolmannella kaudella Darlene palkkasi Wyattin töihin maatilallensa. Jossain vaiheessa he päätyivät sänkyyn ja välit muuttuivat enemmänkin parisuhteeksi kuin työsuhteeksi – tämähän aiheutti pienen kohun katsojien keskuudessa. Jotkut eivät pitäneet kaksikon välisestä kemiasta ja suivaantuivat asiasta sosiaalisessa mediassa. Osan mielestä kaksikon ikäero oli liian suuri.

– OMG. Wyatt ja Darlene… hänhän voisi olla isoäitisi, eräs tuumi Twitterissä.

– En voi enää olla näkemättä Darlenen ja Wyattin välistä seksikohtausta. Heidän suhteensa on hullu, toinen lisäsi.

Darlene ja Wyatt ovat muutenkin hyvin erilaisia hahmoja Darlenen ollessa miehensä tappanut, psykopaattinen murhaaja, kun Wyatt puolestaan on hiljainen älykkötyyppi. Alla neljännen kauden traileri.

Lue myös: Nyt Viaplayssa: Margot Robbie sekosi kuvauksissa täysin – kuvaukset piti lopettaa, raivosi ja löi kollegaa – Episodi.fi

YouTube video

Lähde: The Sun, The Cinemaholic

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut