Nyt Netflixissä: Kauhumies Ryan Murphy ei lepää laakereillaan – jälleen uusi jännityssarja suoratoistettavissa

Tositapahtumaisen sarjan pääroolissa nähdään Naomi Watts.

13.10.2022 20:30

Kauhugenre on pitänyt tuottaja-käsikirjoittaja-ohjaaja Ryan Murphyn kiireisenä viime vuosina. Hänen uusin teoksensa, The Watcher -elokuva, on lisätty Netflixin katselukirjastoon tänään torstaina 13. lokakuuta.

Pariskunta muuttaa lapsineen uuteen upeaan taloon New Jerseyssä, mutta heidän onnellinen elonsa ei kauaa kestä. Pian he alkavat saamaan uhkaavia kirjeitä postissa; allekirjoituksessa lukee vain ”The Watcher”.

Sarja perustuu tositapahtumiin vuodelta 2014. Murphy ja Ian Brennan loivat sarjan tapaukseen pohjaavan New York Times -artikkelin pohjalta. Sen pääosissa nähdään Naomi Watts ja Bobby Cannavale.

Murphyltä on ilmestynyt viime viikkoina paljon kauhuisaa sisältöä. Monster – Dahmer -minisarja nousi Netflixin suurhitiksi seuraten tunnetun sarjamurhaajan elämää. Viime viikolla niin ikään Netflixissä julkaistu Mr Harrigan’s Phone -elokuva puolestaan pohjaa Stephen Kingin novelliin. Disney Plussan puolella herran kädenjäljestä on viime aikoina päästy nauttimaan American Horror Stories -antologiasarjan parissa.

Katso The Watcher -traileri alta.

Lisää luettavaa