Nyt Netflixissä: Komediaa viljelevä länkkäri – Liam Neesonilla oli erikoinen vaatimus rooliaan varten

IMDb-arvosana on 6,2.

Netflixin valikoimassa on nyt toimintakomedia Miljoona tapaa kuolla lännessä (2014).

Kyseessä on räävitön lännenkomedia lammasfarmarista, joka vihaa villiä länttä. Leffa syntyi aikoinaan sisäpiirin vitsistä. Ohjaaja-käsikirjoittaja ja myös elokuvassa näyttelevä Seth MacFarlane kavereineen nimittäin tapasivat miettiä, miten monella tapaa lännessä saattoi kuolla.

Episodin kahden tähden arvostelussa tuumittiin näin:

”Itseriittoisessa pääosassaan MacFarlane tuntuu irralliselta palaselta verrattuna Theroniin ja Neesoniin, jotka istuvat luontevasti ronskeihin rooleihinsa. Theronin ja MacFarlanen yhteisissä kohtauksissa sykkii toimiva kemia, mutta hauskoiksi tarkoitetuissa monologeissa miehen puisevuus näyttelijänä nousee esille. Tedissä puhuvan nallekarhun vitsikkään jutustelun irrallisuus muusta tarinasta toimi, mutta Albertin tapauksessa jättää jälkeensä lähes amatöörimäisen tunnelman. Voikin spekuloida, kantaisiko elokuva paremmin, jos MacFarlane olisi pysytellyt pelkästään kameran takapuolella ja antanut pääosaroolin jollekin toiselle näyttelijälle.”

Charlize Theronin piti käyttää kuvauksissa peruukkia, sillä hänellä oli siilitukka Mad Max: Fury Road -elokuvan vuoksi. Liam Neeson puolestaan vaati suostuessaan rooliin, että hän saisi vetää repliikkinsä muhevalla Irlannin murteella.

Alla traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut