Nyt Netflixissä: Marvel-elokuvia lisää tarjolla – eikä ollenkaan hassumpia

Supersankareita pääsee katselemaan nyt oikein urakalla.

3.9.2017 09:25

Uutisoimme vastikään, että Netflix lisäsi valikoimaansa liudan Marvel-elokuvia. Lisää on nyt tarjolla kaksikin kappaletta – Captain America: The First Avenger (2011) ja Captain America The Winter Soldier (2014). The Winter Soldier tunnetaan myös nimellä The Return of the First Avenger.

The First Avenger kertoo Kapteeni Amerikan syntytarinan. Kyseessä on varsin mielenkiintoinen kasvutarina, melkeinpä sanan varsinaisessa merkityksessä.

The Winter Soldierin aikana Kapteeni Amerikka on jo liittynyt Avengers-ryhmään. Hän kamppailee kuitenkin edelleen nykymaailman ja menneisyytensä kanssa. Tätä elokuvaa on perinteisesti pidetty parempana, kuin The First Avengeria. Alla lainaus Episodin arvostelusta:

”Avengers-elokuvien myötä sarjakuvasankarifilmatisointeihin on tuotu runsaasti huumoria ja dialogin toimivuuteen on satsattu, mikä näkyy myös uudessa Captain Americassa. Suurin kunnia kuuluu hahmojen väliselle kemialle, mikä korostuu tällä kertaa Kapun ja Mustan Lesken välisessä kanssakäymisessä. On myös ilahduttavaa huomata, että naishahmoille annetaan genren elokuvissa nykyisin mahdollisuus kasvuun. Johanssonin Black Widow ei ole enää pelkästään kaunis nainen vaan hänelle on annettu tarinassa ihmisen kokoinen paikka ja järkevää sanottavaa.”

 

Lisää luettavaa