Nyt Netflixissä: Melkoisen loistava komedia huimalla tähtikattauksella! Leffassa nähtävä temppu vaati 30 ottoa ennen onnistumista

IMDb-arvosana on 7,5.

Netflixin valikoimasta löytyy nyt komedia Scott Pilgrim vastaan maailma (2010).

Tarinassa Scott Pilgrim rakastuu Ramonaan, mutta hänen täytyy kukistaa tytön kaikki seitsemän häijyä eksää kamppailulajeissa voittaakseen tämän rakkauden.

Michael Cera heittää elokuvassa olkapäänsä yli paketin roskikseen oikeasti. Se vaati kärsivällisyyttä ja noin 30 ottoa. Ceran lisäksi leffassa nähdään aikamoinen tähtikaarti, muun muassa Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin, Chris Evans, Anna Kendrick ja Brie Larson.

Episodin arvostelussa elokuva sai kolme tähteä:

”Videopelifanille Scott Pilgrim on todellinen aarreaitta. Osa kohtauksista etenee jotakin peliä imitoiden, ja viittauksia lauotaan jatkuvasti. Scott soittaa Final Fantasy IV:n tunnusmelodiaa bassollaan, pahis on nimetty Half-Life-pelien G-Manin mukaan ja Envyn yhtye The Clash at Demonhead on videopelin nimi.

Visuaalisesti Scott Pilgrim polkee aivan omassa ulottuvuudessaan, mutta tarina on lopulta perinteinen ”poika tapaa tytön”, vain pienin maustein. Räjähtävä pelikuvasto korostaa nuoruuden taipumusta kokea kaikki ääripäiden kautta, jolloin kaikki surrealistiset elementit voi toki tulkita metaforisina. Ongelma on kuitenkin ilmeinen, sillä hahmot ja heidän väliset suhteensa jäävät nyt cgi-höykytyksen jalkoihin.”

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut