Nyt Netflixissä: Odotus on vihdoin päättynyt – kauhufantasia The Witcherin kakkoskausi on täällä

Luvassa lisää monsterimetsästystä ja kohtalonoikkuja.

17.12.2021 11:00

Supersuosittuihin puolalaiskirjoihin ja niistä tehtyihin videopeleihin perustuva The Witcher -sarja valloitti Netflix-listat loppuvuodesta 2019. Fanien pitkän harras odotus on nyt vihdoin ja viimein tullut päätökseensä, sillä toinen tuotantokausi on katsottavissa Netflixissä tästä päivästä, 17. joulukuuta 2o21, alkaen.

Siinä missä viime kausi keskittyi esittelemään päähahmojen taustoja ja tuomaan heidät yhteen pomppien aikajanasta toiseen, uusi kausi kuljettaa tarinaa eteenpäin lineaarisemmin ja yhtenäisemmin. Toiminnantäyteisen kauhufantasian keskiössä nähdään jälleen hirviöitä metsästävä noituri Geralt (Henry Cavill), mysteerinen velhotar Yennefer (Anya Chalotra) sekä salaperäisiä voimia omaava prinsessa Ciri (Freya Allan).

Kahdeksanjaksoiseen kauteen mahtuu kuitenkin mukaan myös liuta uusia tuttavuuksia. Näyttelijäkaartiin ovat liittyneet mm. Graham McTavish (The Hobbit, Outlander), Kim Bodnia (The Bridge, Killing Eve), Kristofer Hivju (Game of Thrones) ja Cassie Clare. Sarjan tuotantovastaavana jatkaa sen luoja Lauren S. Hissrich.

The Witcher on uusittu myös jo kolmannelle tuotantokaudelle. Geraltin matkaan päästään siis liittymään Netflixin kautta vielä tulevaisuudessakin. Lisäksi franchise laajenee ensi vuonna ensi-iltansa saavan esiosasarjan, The Witcher: Blood Origin, myötä. Elokuussa julkaistun Nightmare of the Wolf -animaatioelokuvan positiivisen vastaanoton jälkeen kehitteillä on myös toinen animoitu noituri-seikkailu sekä erillinen samaan universumiin sijoittuva, koko perheelle sopiva animaatiosarja, josta ei vielä tiedetä juurikaan muuta.

Alla juuri julkaistun kakkoskauden traileri.

Lisää luettavaa