Nyt Netflixissä: tämä huikea leffa ei ole jokaiselle – K18-leiman saanut väkivaltapaketti sisältää ammuskelua, alastomia naisia ja irtonaisia ruuminosia

Loistoviihdettä viikonlopulle.

Vuonna 2010 ilmestynyt Machete on lisätty Netflixin valikoimaan.

Robert Rodriguezin ja Ethan Maniquisin ohjaama Machete sai alkunsa Grindhouse-elokuvassa näytettynä valetrailerina. Kokopitkäksi elokuvaksi venytetystä trailerista syntyi tajuttoman viihdyttävä toimintarymistely, joka tekee kunniaa eksploitaatioelokuville.

Tarinan keskiössä on meksikolainen ex-agentti Machete (Danny Trejo), joka vedetään mukaan senaattorin salamurhajuoneen. Machete päätyy petetyksi ja etsintäkuulutetuksi, joten hän lähtee brutaalille kostoretkelle.

Episodin arviossa Machete sai aikoinaan neljä tähteä. Arviossa todettiin muun muassa näin:

”Jo ensimmäiset minuutit riittävät kertomaan, ettei Machete ole jokaisen makuun. Veri lentää ja ihmisiä silvotaan siihen malliin, että K18-ikärajaa varten tuskin on tarvittu sen syvällisempää analysointia. Alkujakson autokaahailu, ammuskelu, alastomat naiset ja pahuksen irtonaiset ruumiinosat ovat myös kuin läpileikkaus koko eksploitaatioelokuvan historiasta, joka nyt tiivistyy niitä fanittavan Robert Rodriguezin linssin läpi yhdeksi huimaksi väkivaltapaketiksi.”

Katso traileri alta.

YouTube video

Lähde: Allflicks