Nyt Netflixissä: Fanisuosikki The Witcher on saanut esiosan – Uusi elokuva katsottavissa

Aika saada selville lisää Noiturien historiasta.

Andrzej Sapkowskin kirjoihin ja CD Project Redin videopeleihin pohjaavan The Witcher -sarjan ensimmäinen tuotantokausi näki päivänvalon joulukuussa 2019 ja sen saavuttaman suuren suosion myötä ei mennyt aikaakaan, kun tekijät julkistivat sille myös jatkotuotoksia.

Ensimmäinen näistä on The Witcher: Nightmare of the Wolf, eteläkorealais-amerikkalainen animaatioelokuva, jota suoratoiston ystävät pääsevät katselemaan tänään maanantaina 23.8. Netflixin kautta. Aikuiselle yleisölle selkeästi suunnatun elokuvan ensi-iltapäivämäärä julkistettiin heinäkuussa järjestetyn WitcherCon-virtuaalitapahtuman yhteydessä. Se sijoittuu aikaan ennen live action -sarjan tapahtumia ja laajentaa Noituri-maailmaa Geraltin oppi-isän, Vesemirin, tunteikkaan tarinan kautta.

Nightmare of the Wolfin pääosissa kuullaan Theo James, Lara Pulver, Graham McTavish ja Mary McDonnell. The Witcher -sarjan luoja Lauren Schmidt Hissrich – joka allekirjoitti juuri viime viikolla monivuotisen jättidiilin suoratoistoyhtiön kanssa – on puolestaan toiminut elokuvan tuottajana. Elokuvan hahmojulisteita ja traileria voi ihastella alla.

YouTube video

 

Aiheeseen liittyvät jutut