Nyt ollaan jo kaukana katukisoista – Furious 7 -trailerissa Paul Walkerin viimeiseksi jäänyt rooli

The Fast and the Furious -elokuvasarja alkoi autotuunaajien unelmana laittomia katukisoja ja toimintaa myöten, mutta meinasi väsähtäneen kolmannen osan jälkeen tulla tiensä päähän.

Neljäs osa, Fast and Furious, pisti kuitenkin paketin uusiksi ja herätti sarjan uudelleen henkiin villinä toimintaelokuvana. Fast & Furious 6 oli jo megahitti, tahkoten 788 miljoonaa dollaria maailmanlaajuisesti.

Fast & Furious 7, joka kulkee nyt nimellä Furious 7, tullaan varmasti muistamaan Paul Walkerin viimeiseksi jääneestä roolista. Pidetty näyttelijä menehtyi auto-onnettomuudessa ennen kuin kuvaukset oli ehditty saada purkkiin, mikä pisti monta asiaa uusiksi koko elokuvassa, mutta ei poistanut sarjan avainhahmoa kokonaan.

Furious 7:stä on julkaistu ensimmäinen traileri, joka näyttää, että nyt ollaan jo kovin kaukana alkuaikojen autokisailusta. Walkerin lisäksi toimintafilkassa nähdään Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Jason Statham, Luke Evans, Tyrese Gibson, Ludacris, Kurt Russell, Elsa Pataky ja Djimon Hounsou.

Seitsemännen osan on ohjannut kauhuluotsi James Wan, jonka työryhmä käytti Walkerin veljeä, rutkasti CGI:tä ja tietokone-efektejä tuodakseen Paul Walkerin hahmon takaisin.

YouTube video

PÄIVITYS 4.11.2014 kello 10:14. Suomessa ja useimmissa muissa maissa elokuva kulkee nimellä Fast & Furious 7.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut