Nyt Prime Videossa: 4 tähden leffassa kotiutuva sotilas löytää veljensä vaimonsa vierestä – ”Roolihahmoissa on poikkeuksellista syvyyttä”

IMDb-arvosana on 7,1.

25.3.2024 08:00

Prime Videon tarjonnassa on nyt elokuva Veljekset (Brothers, 2009).

Sam Cahill jättää vaimonsa ja lapsensa ja lähtee sotimaan Afganistaniin. Samin nuorempi veli Tommy pääsee vankilasta ja yrittää huolehtia sillä aikaa veljensä perheestä. Pian tulee tieto, että Sam on kuollut taisteluissa, ja Tommy yrittää lohduttaa veljensä leskeä parhaansa mukaan. Mitä tapahtuu, kun kuolleeksi luultu Sam palaakin yllättäen kotiin?

Ohjaajana Jim Sheridan. Näyttelijöinä Tobey Maguire, Jake Gyllenhaal, Natalie Portman, Sam Shepard, Mare Winningham, Bailee Madison, Clifton Collins Jr. sekä Carey Mulligan.

Episodi antoi elokuvalle arvostelussa neljä tähteä:

Brothers on yksi alkuvuoden vaikuttavimpia draamoja. Veljesten tarina on jälleen osoitus siitä, että Sheridanilla on kyky tehdä elokuvia, joissa on voimaa ja realistista otetta. Roolihahmoissa on poikkeuksellista syvyyttä. Samin kiiltävän pinnan alta paljastuu surullinen pimeä puoli. Tommy taas ei hairahduksistaan huolimatta olekaan luuseri, joksi isä hänet haluaa tuomita.”

Jake Gyllenhaal sai tietää läheisen ystävänsä Heath Ledgerin kuolemasta, kun hän oli kuvaamassa kohtausta. Gyllenhaal lähti välittömästi kuvauspaikalta ja palasi viimeistelemään kohtauksen kaksi päivää myöhemmin. Sen jälkeen hän piti pidemmän suruvapaan ennen kuin hän oli valmis jatkamaan kuvauksia. Alla traileri.

Lue myös: Buffy-sarjan Alyson Hannigan täytti 50! Tältä hän näyttää nyt – Episodi.fi

Lähde: IMDb

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia